A 15 éves lányoknak mi az átlagos súlya?
50-55 kg szerintem átlagosan.
Én 50 vagyok.
Ez nehéz kérdés,mert ma sok 15 éves annyit nyom mint az anyukáik,csak az a baj,anyukák 15 évesen 167 cm magasan 50-55 kg voltak és 35 éves korukra lettek 62-67 kg-sak.
A mostani tinik meg 15 évesen is sokszor már 60-65,ami most jónak néz ki,de valójában hogy csak tini nagyon nem olyan jó,hogy ennyire nőcis ,mert (vagy még több kg-sak ) bizony 30-35 éves korukra a legtöbb ember simán felszedhet 10-15 kg.
De olyan 50 kg elmenne 15 évesnél,60 kg már sok.Mekkora lesz mire 20-30 éves lesz.
9!
Off:
Én 167 cm àtlag magassagról beszéltem és az ahhoz tartozó súlyhoz és bizony olyan ember nem igen van aki 30 évesen is annyit fog nyomni,mint 15 éves korában!Bizony 25-35 éves korára az emberek jó nagy többsége szed fel kg-at.
Nem biztos hogy az olyan jó ha valaki 15 évesen már bőven annyit nyom mint a kedves anyukája(és nem kövérekről vagy vészesen vékonyakról beszélek),már most van mit fogni rajta,van comb,fenék stb mert bizony idővel szinte mindenki hízik,változik a csontozat.
Nem túl jó ha egy 8. osztályból alíg kimaradt csaj egy felnőtt nő súlyával rendelkezik már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!