Mostanában folyton késik?
Figyelt kérdés
Most nyáron volt 2 éve hogy megjött (júniusban). Eleinte sűrűn megjött, 25-26 naponta kb 7 napra, de kb 1 éve 28-29 naponta jön/jött meg 7 napra,ami sztm pont jó. De mostmár második hónapja hogy vagy nehezen beindulva jön meg, (szval a mensi végére van normálisan) vagy pedig késve 2-3 napot is. Nem értem mitől lehet. Normális ez? Szűz vagyok, szeptemberben leszek 16. Három hónapja meg ki is maradt...2018. aug. 22. 17:33
1/5 anonim válasza:
Normális, ennyi idősen a hormonháztartásodban számtalan változás következik be. Ezek a hormonális változások pedig hatnak a ciklusodra is, változik a vérzésed mennyisége, intenzitása, hossza. Nem úgy van az, hogy ha egyszer beáll kb.-re, akkor onnantól a negyvenes éveidig ugyanolyan lesz minden.
Ha nagyon aggódsz, menj orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Hormonális változások, stress, megváltozott körülmények. Nekem amikor először megjött akkor félévig normális volt, aztán nem jött meg egy évig, majd szép lassan beált, de még mindig nem tökéletes.
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális. 18 éves korodig még van idő, hogy beálljon rendesen.
4/5 anonim válasza:
Most komolyan 2-3 nap késés miatt problémázol? Basszus, az még nem is késés. :D Ezzel semmi gond nincs.
5/5 A kérdező kommentje:
Húúú, most megnyugodtam:D Csak annyira be vagyok parázva amióta huncutkodik a menstruációm, de akkor okés. Köszönöm mindenkinek:D
2018. aug. 22. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!