Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mostanában folyton késik?

Mostanában folyton késik?

Figyelt kérdés
Most nyáron volt 2 éve hogy megjött (júniusban). Eleinte sűrűn megjött, 25-26 naponta kb 7 napra, de kb 1 éve 28-29 naponta jön/jött meg 7 napra,ami sztm pont jó. De mostmár második hónapja hogy vagy nehezen beindulva jön meg, (szval a mensi végére van normálisan) vagy pedig késve 2-3 napot is. Nem értem mitől lehet. Normális ez? Szűz vagyok, szeptemberben leszek 16. Három hónapja meg ki is maradt...

2018. aug. 22. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Normális, ennyi idősen a hormonháztartásodban számtalan változás következik be. Ezek a hormonális változások pedig hatnak a ciklusodra is, változik a vérzésed mennyisége, intenzitása, hossza. Nem úgy van az, hogy ha egyszer beáll kb.-re, akkor onnantól a negyvenes éveidig ugyanolyan lesz minden.

Ha nagyon aggódsz, menj orvoshoz.

2018. aug. 22. 17:36
 2/5 anonim válasza:
100%
Hormonális változások, stress, megváltozott körülmények. Nekem amikor először megjött akkor félévig normális volt, aztán nem jött meg egy évig, majd szép lassan beált, de még mindig nem tökéletes.
2018. aug. 22. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. 18 éves korodig még van idő, hogy beálljon rendesen.
2018. aug. 22. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan 2-3 nap késés miatt problémázol? Basszus, az még nem is késés. :D Ezzel semmi gond nincs.
2018. aug. 22. 18:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Húúú, most megnyugodtam:D Csak annyira be vagyok parázva amióta huncutkodik a menstruációm, de akkor okés. Köszönöm mindenkinek:D
2018. aug. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!