A hajvitaminok mennyi idő alatt hatnak?
1-es válaszoló, köszi, remélem, hogy nekem is helyrejön, mint neked. Én is nagyon sok vitamint szedek, most igyekszem sokkal több vizet inni, hogy kimossa a méreganyagokat, remélhetőleg az is használ.
Nem festetem a hajam, soha nem is festettem, a samponommal nem hiszem, hogy gond lenne, régebben is használtam már, de valószínű, hogy átállok egy természetesebbre.
11-es, nem mindennel bír el a májunk. A belekben is vannak lerakódások, de még a sejtjeidben is lehetnek szennyeződések. Vegyi anyagok még hajszálakban is kimutathatók (nem a hajfestékre gondolok). Ezekbe nem halunk bele, csak gyorsabban elhasználódunk tőlük.
Az élelmiszerekben és a kozmetikumokban lévő vegyszereket sokáig kompenzálja a szervezet, de egy idő után pl. átverik a hormonrendszert, mert hamis ösztrogénként viselkednek (lásd: xenoösztrogén). Ha emiatt picit megemelkedik az ösztrogénszint, akkor automatikusan csökken a progeszteron szint. Ennek nincsenek égbekiáltó tünetei, csak pl. olyanok, mint a hajhullás.
13
Igen, a belekben lehet lerakódás. De a "sejtjeidben" nem, és amivel nem bír el a májad, abba azonnal belehalsz, lásd: galócamérgezés. Ami nem öl meg, azzal "elbír".
Orvosi tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!