A hajvitaminok mennyi idő alatt hatnak?
Igen.
Ne hajvitamint szedj, hanem egy komplex multivtamint. Többre mész vele. Amikor nekem ilyenem volt, egy multi hozott helyre. A hajam is hullott, meg a körmöm is tört.
A mltivitamoniko hizlalnak. A terhesvitaminok azok amik nem hizlalnak. És ha megnézed milyen hajkoronáéval születnek a mai kisbabák, akkor ott a válasz a kérdésedre.
A hajvitaminok agyon vannak reklámozva, de értékük semmi.
55
A mulitvitaminok NEM hízlalnak.
Olyan lehetséges, hogy a b vitamin nagy dózisban növelHET étvágyat, egyeseknél. De nem a vitamin hizlal, hanem az, ha többet eszel.
A terhesvitamin is egyfajta mulitvitamin, és pon terős b vitamin tartalma van.
Ha szerencséd van, akkor 1-1,5 hónap alatt már látod, hogy mérséklődik a hullás, igazából 1,5-2 hónap alatt nem nagyon szoktak az ilyen vitaminok hatni, mivel a hajhagymáknak van egy ciklusa, és ezért idő kell, míg a vitaminhiányos állapot feltöltődése után újra elkezdenek magukhoz térni. Ha egy csomó vitamint szedsz már 2-3 hónapja, és még semmi látszatja, akkor ott szerintem van valami más gond a háttérben.
Vashiány, gyulladt góc a szervezetben, D-vitamin hiány, hormonális probléma pl. pajzsmirigy gond vagy inzulinrezisztencia, hogy csak pár lehetséges tippet említsek.
Az 1-es válaszoló vagyok.
Nálam is minden rendben volt, elkezdtem egy komolyabb kúrát végső kétségbeesésesemben, amikor már nem tudtam mit kitalálni. Szedtem D3-t-t 4000NE-t, kalcium-magnéziumot (1000mg-500mg), a Daily Power multivitamint meg Q10-et és halolaj kapszulát.
Körülbelül hat hét után kezdett a dolog alakulni, de fél évig ezt folytattam, és fokozatosan rendberakott. Nem tudom, ezek közül melyik vagy az együttes hatás volt ilyen, de sikerült végül.
Borzasztó fontos az is, hogy mit kensz a hajadra. A bereklámozott samponok és hajápolók többsége tele van vegyszerrel, meg olyan kőolajszármazékokkal, amik bevonják a hajszálakat, így ránézésre szép lesz, de valójában alatta fuldoklik a fejbőröd és senyved a hajad. Lehet, hogy allergiás is vagy valamelyik vegyszerre, ami az átlag samponokban van.
Próbáld ki a vitaminok mellett, hogy egy ideig csak természetes szerekkel, natúrkozmetikumokkal ápolod. A DM-ben, Rossmanban lehet pl. kapni Konopka sampont hajhullás ellen. Ez 98% növényi összetevőkből van. Tök jól tisztít is, nekem nagyon bevált. Van balzsam változata is.
Egyébként fested? Lehet, hogy a festéket nem bírja a fejbőröd. Ez esetben a növényi festékek jöhetnek szóba.
Emellett, ha tudsz, érdemes egy méregtelenítő kúrát is végigcsinálni, erre való teával. Ha salakanyagok halmozódtak fel a szervezetedben, annak gyakori kísérője a hajhullás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!