Felfázással kapcsolatosan járt már így valaki? Nektek mi vált be?
Szia!
Teljes életmódváltás, kiiktattam a cukrot, minimalis szenhidrat, feherlisztes ételeket és a péksütiket kerülöm, csak vizet iszom. Naponta szedek vitaminokat: c-vitamin, magnezium, tozegafonya. Sportolast rendszeresitettem. Jobban odafigyelek, hogy a talpamrol ne fazzak fel: pl esetemben sokszor a legkondis munkahelyen egesznap saruban ulve a talpamrol faztam fel, igy rendszeresitettem ilyen esetekre egy zart cipot, mégha kint 40 fok is van. Havonta-kéthavonta megcsinalok egy huvely ph visszaallitast, patikaban van csomofele. És hozzateszem, hogy kiderult, kialakult egy joindulatu petefeszek cisztam, ami szinten tud olyan tuneteket produkalni, mintha fel lennel fazva, vizelesi ingert siman tud okozni, alhasi diszkomfortot. Erre pedig kuraszeruen 6 hetig iszom egyik nap ehgyomorra a diofalevel teat masik nap cickafark teat, 6 het utan 2 het szunet es ujra. Az elso kura utan elmult a ciszta, es lekopogom de felfazva sem voltam mar jo ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!