Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először a nőgyógyásznál?

Először a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Nem normàlis a mensim

Tegnap beszéltem róla anyával

Mondta hogy felhívja a nőgyógyászt hogy csináljon egy uh-ot.

De nem akarok ahoz menni akinél születtem...

Higy mondjam el neki...

2018. aug. 14. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Igazán kibírod azt a negyed órát. Örülj neki hogy gondol rád és elvisz.

Nekem hónapokig feketés folyásom volt, puffadtam, rettenetesen görcsölt a hasam, akkor sem volt hajlandó elvinni tinikoromban a nőgyógyászhoz, mondván még kicsi vagyok.

Úgyhogy szerintem ne hisztizz, egy ultrahangot kibírsz.

2018. aug. 14. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem mindegy, kihez mész?

SOS-ben, aztán majd keresel másik orvost.

Mellesleg nekem anya orvosa nagyon jó szakember, szóval nekem alap volt, hogy hozzá járok, míg praktizált

2018. aug. 14. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
De sok olyan van, akinek mindegy, kihez megy! Kérdező, a Te tested, senki nem rendelkezhet felette. Keress kedvedre valót.
2018. aug. 14. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy keressetek másikat...gondolom fiatal vagy, akkor mehetsz tiniambulanciára, ott az orvosok is viszonylag fiatalok (nálunk mindig 35 alattiak vannak ott és nők). Mellesleg egy zavaros vérzéshez (szerintem) vérvétel és hormonvizsgálat is célszerű lenne.
2018. aug. 14. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

Mégis miért lenne mindegy, kihez megyek? Az első orvosom egy állat volt, úgy megvizsgált, hogy alig tudtam ülni. Így nyilván váltottam.

De itt csak egy ultrahang vizsgálatról van szó - egyelőre. Ennyit igazán ki lehet bírni, nem?

Vagy ha nem hajlandó a kedves kérdező, akkor meg nem tudja megmondani az édesanyjának, hogy nem hozzá szeretne menni x és y okból?

Ne legyünk már nevetségesek, vannak ettől sokkal nagyobb problémák.

2018. aug. 14. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj keressetek akkor egy olyan orvost aki neked is megfelel,én sem az anyám orvosához járok.

Én nő párti vagyok és nő nőgyógyászt pártolom,valaki meg csak férfihez menne.

Csomó orvos van és mindenkinek joga van olyanhoz menni aki neki megfelel,aki előtt úgy érzi kevésbbé kellemetlen bármilyen vizsgálatot elvégezni.

Én is magán rendelére járok,akárkihez csak mert nőgyógyász nem mennék el.

Amúgy az első pár évben teljesen normális hogy a mensi rendszertelen,kimaradozhat.

Ha csak 14-15 éves vagy akkor felesleges emiatt orvoshoz menned és van gyerek ambulancia is jobb oda menni,ott női orvos van.

Anyukád meg inkább várjon meg kint a váróba,mert ultrahang nem csak hasi,de hüvelyi is létezik.A hasi semmi extra ott csak felhúzod a polód kicsit,de hüvelyinél alul nadrág,bugyi lekerül,az nagyon intim,na oda nem kell nézőközönség,ha érted.

Anyukádnak mond meg hogy te más orvoshoz szeretnél menni ennyi

2018. aug. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!