Továbbra is fertőzésem lehet?
Antibiotikum kúra után vagyok (méhgyulladás), kaptam probiotikumot is illetve olyan gomba elleni gyógyszert, amit heti 1x kell szedni 4 héten át.
Pár napja elmentem orvoshoz, mert a folyásom nem szűnt meg, illetve borzasztóan fájt a hüvelyem együttlétkor. Azt mondta, vissza kel állítani a hüvelyflórát, és kaptam hüvelyzuhanyt és Vitagyn C-t.
Viszont ma a hüvelyem falán fehér darabokat láttam. Nem büdös, nem is viszket, a külső nemi szervemen meg abszolút semmi sem látható. Ez mi lehet?
Használod már a hüvelytablettát? Mert annak a darabjait is láthatod ám. Sőt, konkrétan darabokban szokott távozni.
Viszont ha fertőzésed van, akkor egyáltalán nem ajánlott a nemi élet. És a párodat is kezeltetni kéne. Ugyanis hiába kezelnek téged, ha a párodnak átadod, ő meg tünetmentes, de fertőz és visszadobja neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!