Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyszerűen nem múlik a bakteri...

Egyszerűen nem múlik a bakteriális fertőzésem?

Figyelt kérdés
Nagyjából 40 ezret költöttem az elmúlt fél évben gyógyszerekre, többször voltam nőgyógyásznál mint az édesanyám 50 év alatt, de nem múlik. Tud valaki egy olyan magán orvost, aki tényleg tudja mit csinál és nem szarja le a betegeit ? Teljesen el vagyok keseredve, 20 éves vagyok és egy roncs így az életem, havi szinten antibiotikumot szedek, kupot használok, semmi szex nincs, a párom már biztosan unja ezt az egészet , és félek hogy felmegy a fertőzés és komolyabb bajom lesz, ha még nincsen.
2018. aug. 3. 01:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Intracelluláris kórokozók (Chlamydia, Mycopklasma) ki lettek zárva? Hüvely normálflórája ép?
2018. aug. 3. 02:21
 2/10 anonim válasza:
100%

Dr. Ujházy András !!! sajat rendeloje van es azonnal megnezi a kenetet mikroszkoppal! Az arai is baratsagosak :) Engem o kezelt ki 8!!! Honapig tarto huvelygombabol... amivel elotte 5 orvos(magán) nem tudott mit kezdeni...

En 22 evesen voltam ugyanebben a helyzetben...

2018. aug. 3. 02:49
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom ez lehet -e de olvass a HPV-ről. Az a baj ezzel a vírussal, hogy a hapik is hordozzák, csak Ők tünet mentesek, de ha a nő hüvelyébe jut, akkor okozhat ezt-azt. Ha ez az, akkor a párodnak is kell egy kúrát csinálnia. Ezalatt nuku szex, de ha megvan a kúra és sikeres volt, akkor ez okozta a bajod. Ha nem akkor még vese funkciókat nézesd meg, hátha húgyúti bajod lehet az elégtelen vese működés miatt. Bárhogy is döntesz, mindenképp egyeztess orvossal előtte.
2018. aug. 3. 03:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A fertőzés nem a nőgyógyász asztala, hanem urológusé és nemibeteggondozóé, én is akkor gyógyultam meg, mikor az urológiára mentem végül, mert átfertőződött és véreset pisiltem.

Egyébként végy PH-csíkot patikában, és mérd meg, egyáltalán tényleg bakteriális-e. Az urológián is ezt teszik.

2018. aug. 3. 06:43
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

Egyáltalán biztos, hogy bakteriális fertőzésed van?

Egyre gyakrabban látom, hogy a nők egy része a totál normális hüvelyi folyást is "soknak" meg "kórosnak" tartja, holott az égvilágon semmi nincs vele és nem is tenyészik ki belőle semmi.

Tenyésztéssel igazolták a fertőzést vagy panaszod van? Ha panaszod van, akkor pontosan mi? A partnered kezelték-e?

2018. aug. 3. 12:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Sárgás folyásom van, de nem híg, inkább takony szerű. Szerintem majdhogynem szagtalan. Nem is nagyon folyik ki belőlem, de a hüvelyem fala tele van. Emellett néha fáj a vizeletürítés, de az sem az egész vizelés alatt, hanem a végén, és az utolsó pár csepp rendesen szúr. Utána ahogy üres a hólyag kellemetlen érzés, és ahogy telítődik úgy elmúlik. Valamint a csikló alatti-húgycső feletti rész ég tapintásra. Meg természetesen a szex sem kellemes. Nincsenek szemölcsök, vagy csúnya bőr, ránézésre semmi bajom sincsen.

A párommal már lassan másfél éve vagyok együtt, és nagyjából egy éve volt először, hogy fájt a vizelés, de az el is múlt egy nap alatt. A következő nap azért elmentem vizeletvizsgálatra és negatív lett minden.

Intracelluláris kórokozók (Chlamydia, Mycopklasma) ki lettek zárva?

Sajnos fogalmam sincs, kenetet vett az orvos, akkor éppen candida és streptococchus volt bennem nagyon sok, a candidát sikerült visszaszorítani de a streptococchussal még mindig hadilábon állok, már lassan két hónapja.

Hüvely normálflórája ép?

Antibiotikum szedés alatt szedek probiotikumot, és mindig használtam kúpot is, de méhszájsebem lett miatta, az begyógyult, és most irrigálok tejsavas oldattal orvosi utasításra.

Dr. Ujházy Andrást megnézem, és amint lesz pénzem és időm elmegyek. Köszönöm szépen!

HPV:

nagyjából egy hónapja voltam rákszűrésen(ha jól tudom a HPV-t is nézek akkor), amiről még semmilyen visszajelzést sem kaptam, de gondolom ha baj lenne, akkor valamilyen módon értesítettek volna, tekintve hogy azóta háromszor jártam ott.

Urológusnál is jártam, csinált gyors tesztet a vizelettel, az negatív volt. Aztán kiküldött azzal, hogy nincs baja a vesémnek, mehetek.

Igen, a partneremet is kezelték, őt is antibiotikum kúrára fogták. Utána egyszer volt szex, és pár napra rá megint előjött a dolog, de nem tudom, hogy a szex miatt, vagy csak úgy. Mert azelőtt csak úgy jött vissza, szex nélkül.

2018. aug. 3. 16:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Az is baj, gondolom én, hogy nem egy orvosnál voltam, hanem háromnál. Ugyanis az első egy barbár volt, a kacsával felsértett, véreztem miatta, rossz gyógyszert írt (elnézte a sort, hogy mire rezisztens és mire nem, és nekem kellett lemennem a háziorvoshoz hogy írjon már valami mást fel, valamint a partneremnek sem írt gyógyszert, én meg nem tudtam, hogy kell)

Utána a kerületi főorvos úrnál voltam, ő nagyon kedves volt, ő csinálta a rákszűrést, adott másik antibiotikumot és a párom is kapott.

Aztán most a harmadik dokinál vagyok, mert ő szabadságon van egész hónapban, és ez az orvos is rendes volt, adott gyógyszert a páromnak is, meg nekem is. Biztosan javult a helyzetem, mert a vizelés most pont nem fáj, de a sárgás takony szerű hüvelyi dologból egy fehéres, picit darabos (de nem gombára emlékeztető módon) dolog lett. Még mindig érzékeny a terültem amit az előző kommentben írtam.

2018. aug. 3. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugy tudom, hogy alapbol sima rakszuresnel nem neznek HPV-t. Nekem is akkor neztek kulon arra, amikor felmerult a gyanu mehszajseb kezdemenynel, es kiderult hogy van egy olyan tipusu HPV-m ami tuneteket nem okoz egyaltalan, viszont magas rizikofaktoru a mehnyakrak kialakulasaban.

Egyebkent ilyen felfazos, meg ego erzeses kellemetlen tunetem nekem is volt par honapja, enyhe hugyuti fertozesem volt, miutan azt kikezeltek, az eg vilagon minden negativ volt nalam is es a ferjemnel is, megis ereztem a tuneteket. Senki se tudja mi volt, ahogy jott ugy elmult.

2018. aug. 3. 18:00
 9/10 anonim válasza:
52%
Nekem ugyanezek a tuneteim voltak , az antibiotikum, amit adnak a bakteriumra, az hozza ujra elo a Candidat... ezert kene egy olyan orvos aki kifejezetten a fertozesekre specializalodott.. sajnos a legtobbje visszatero fertozesekkel nem tud mit kezdeni... probald ki a micovag plust, es borax-glycerin oldattal ecseteld kivul mig nem jutsz el a dokihoz ! A tejsav csak élteti a gombàt...
2018. aug. 3. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lett veled?
2022. ápr. 8. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!