Nagyon rossz belegondolni,hogy vmi hormonproblémám lehet. Elég durván szőrösödöm is.. ennek van valami köze hozzá? Hova kell mennem kivizsgálásra? Nem igazán szeretnék nőgyógyászhoz menni..sosr voltam és cikinek érezném. Más megoldás van?
elmehetsz vele a háziorvoshoz is, de ő is nőgyógyászhoz fog küldeni. esetleg vérvételre is küld.
a túlzott szőrösödés is lehet hormonális okokból
anyukád miért nem vitt még emiatt dokihoz?
2018. aug. 7. 23:58
2/8 anonim válasza:
Lehet például PCOS, az rendszertelen menszesszel és fokozott szőrnövekedéssel jár. Mindenképp nőgyógyászhoz kellene fordulnod, hogy kivizsgáljon. Szeintem szinte mindenki izgul, főleg az első előtt. Kereshetsz például női nőgyógyászt, ha hozzá szívesebben mennél, de legjobb, ha megkérdezed az anyukádat, barátnőidet, hogy nekik kivel van jó tapasztalatuk.
2018. aug. 7. 23:58
3/8 anonim válasza:
ja és semmiképp se érezd cikinek, ez nem az. a doki sem fogja úgy gondolni, és normálisan fog viselkedni veled. :)
2018. aug. 7. 23:59
4/8 A kérdező kommentje:
Endokrinológushoz nem elég ezzel menni? Ott milyen vizsgálatok vannak?
2018. aug. 8. 00:00
5/8 A kérdező kommentje:
Még reménykedem benne,hogy megjohet. Vagy már valószínű nem fog?:(
2018. aug. 8. 00:02
6/8 anonim válasza:
Ezzel nőgyógyászhoz kell fordulni leginkább. Várni lehet, de már rég el kellett volna menned.
2018. aug. 8. 00:17
7/8 anonim válasza:
réges régen el kellett volna menned, én pl 12 évesen kezdtem menstruálni, de az osztályomban 7.ben már mindenkinek megvolt. tehát nem értem miért vártál eddig.
senki nem azért jár nőgyógyászhoz mert az annyira jó, vagy kellemes, hanem mert muszáj.
simán lehet PCOS is, ami ha nincs kezelve, könnyen ciszta lesz belőle...te tudod megéri e szégyenlősködni.
a nőgyógyász egyébként aki napi 25 ilyet lát, hidd el ugyanolyan vagy neki mint az össze többi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!