Hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy naponta 1x cseréljen betétet? (zuhanyozásnál)
Egyik válaszból idézek:
"Nem kell egy betétet csak azért kidobni, mert egy kicsit véres lett! Elég minden zuhanyzáskor, ami naponta egyszer van"
40 éves vagyok, 11 éves korom óta menstruálok. Bizony, akkoriban is volt már tampon - persze nem ilyen modern, fátyolborítású cuccok -, sőt, betét is. Néha nem lehetett kapni, mert ha érkezett a patikába, elkapkodták.
Eleinte mi is vattát használtunk, de bizony én is - mint minden osztálytársam - vittük a kiscsomagot a suliba és ott is cseréltünk 1-2x. Anyukám mindig arra tanított, hogy ahányszor wc-re megyek, cseréljem ki a vattát és most, felnőtt fejjel is figyelek, hogy a nyilvánvalóan sokkal modernebb tampont is rendszeresen, a vérzés erősségétől függően kb.3-4-5 óránként cseréljem. Éjszakára természetesen tovább benthagyom.
Én is keveslem betét vagy vatta esetében az 1-2-3-szori cserét 24 órára, bármilyen kevés is a vérzés mennyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!