Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek hüvelygomba tünetek?

Ezek hüvelygomba tünetek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezt pontosan orvos tudja megmondani, de érdekelne,hogy más is tapasztalt-e ilyet és hogy mi okozhatja. Fáj a hüvelyem, ha hozzáérek rosszabb. Kb egy hónapja is volt ilyen, akkor a csikló környéke is fájt, fájdalmas volt a szexuális együttlét is- ezzel egyszer próbálkoztunk. Hüvelygombára gyanakodtam és vettem egy canesten combi uno-t ami után jobb lett másnap délutánról. De most megint érzem a tüneteket. Sárgás folyásom is van. Van valami ötlet, hogy mi lehet ez?

Milyen gyógyszert ajánlotok? Előre köszönöm a válaszokat!

2018. aug. 4. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

A sárgás folyás inkább bakteriális fertőzésre utal, szerintem menj el orvoshoz, mert az ilyenre nem igazán kapsz vény nélkül semmit a patikában.

Bár a gombás vagy esetleg a kevert fertőzés sem kizárt, mindenképp lásson orvos, mert valami nem oké, ha visszajött a fertőzés. Lehet, hogy a párodat is kezelni kell, mert tőle is visszakaphatod.

2018. aug. 4. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Az előző betegség során a párod is kezelve lett?
2018. aug. 4. 15:36
 3/4 A kérdező kommentje:

A párom nem lett kezelve.

A folyás már nincs jelen, ès egyèbkènt szaga sem volt.. Inkább fáj mint viszket, akkor ha ahozzá èrek pl pisilèa után wc papírral. :(

2018. aug. 5. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a pasi nincs kikezelve, akkor visszaadja a nőnek a fertőzést. A pasik többnyire tünetmentesek. Ha valami bajod van, mindig kapjon kezelést a partnered is.
2018. aug. 5. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!