Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik használtak már Canesflort terhesség alatt. Mellékhatásokról valaki valamit?
Figyelt kérdés
Sajnos hiába vagyok extra óvatos és használok intimtörlőkendőtöl kezdve intim mosakodón át mindent (kerülve a strandokat,idegen közös wc-ket stb) a terhességem alatt már 2. kell használnom gombaölőt (először a 3szemes+krémes cannesten utána borax glicerint javasolt a doki) a védőnöm ajánlotta a Canesflort mivel arra gyanakodott hogy valószinű "kiöltem" a hasznos hüvely baktériumokat is. 6.napja használom és egyre durvábban érzem az égető viszkető érzést...már már fáj. A borax glicerines kezelés után kezdtem el használni amikor már tünetmentes voltam.És most nemtudom folytassam e vagy ne? Lehet ez mellékhatás? Csak mert erröl sehol nem találtam semmit.Köszönöm,egy 35.hetes kismama2018. aug. 2. 22:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!