Nem tudják az orvosok mi bajom van! Nogyogyaszati vagy egyeb?
Figyelt kérdés
5 napos hasfajassal gyakori vizelessel felkerestem haziorvosomat, aki eloszor holyaggyulladast diagnosztizalt utana laborra kuldott. Labor utan vissza mentem masnap hozza es elkuldott korhazba vakbel gyanuval, ott 5 ora varakozas utan csak annyi derult ki hogy a petefeszkemben 3 ciszta van ami esetleg nyomhatjak a hugyholyagot. Ott is csinaltak labort. Aztan visszamentem a hazidokihoz az meg mondta h negativ lett az osszes labor leletem igy visszavonta a felfazast es nogyogyaszhoz kuldotf aki huvelygyulladast allapitott meg es megint elkuldott vervetelre mehenkivuli terhesseg gyanujaval. Az eredmenyeket jovoheten tudom meg. Szerintetek a huvelygyulladas nem okoz gorcsos hasfajast? Kerem segitsen az aki jartas ilyenbe. Komolyan felhaborito hogy 5 napja jarom az orvosokat es nem tudnak konkret valaszt adni az eros hasfajasra es csak ma kaptam gyogyszert! Koszonom!2018. aug. 2. 23:50
11/20 anonim válasza:
Elég sok mindentől lehet. Szerintem vagy hólyaggyulladás vagy méh. Ne legyél fennakadva 5 nap még semmi! Én kb 2(!!!!) év után tudtam meg hogy mi a bajom és kaptam rá nagyon erős antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt.
Nekem méh és petefészek gyulladásom volt, elviselhetetlen fájdalmakkal. Már azt hittem sokszor hogy lekaparom a falat.
Ha hüvelygyulladásod van szerintem attól is fájhat a has mert kiterjed mindenre.
12/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom.a.segitsegeket! Az elozo kommenteloknek uzennem, hogy hasi ultrahang is es huvelyi ultrahang is volt. Amibol csak a cisztat allapitottak meg. Vagy hatszozszor elkuldtek laborra, sot tenyeszetet is csinaltak meg az is negativ lett. Komolyan mondom nem ertem. A huvelygyulladas ugye bakteriumok miatt elojott betegseg azt a vizelet nem mutatja ki????? Legutolso utam a nogyogyaszat volt tegnap. De meg mindig nem tudjak mitol faj igy a hasam. Eleg kepzetlen dokiknal voltam. A haziorvos, a nogyogyasz, a labor, a korhaz. Komolyan mondom nevetseges. A nogyogyasznak tudnia kene h a huvelygyulladas bo valadek termelessel jar es hasi fajdalommal mer utana olvastam. Nem o meg elkuldott megint egy vervetelre terhessegi tesztre, o szerinte a bo valadek terhessegtol van. Neztem is egyet hogy basszus megnezte a huvelyem ki is jelentette a gyulladast akkor miert fogja egy ujabb diagnozisra. A hasi fajasok igen lehetnek a gyulladastol is. Istenem..... No meg ha a hazidokim labornal egybol ker terhessegire is es nogyogyaszat egybol megsporoltam volna 4 napot es a korhazba 5 ora allast!!!!
2018. aug. 3. 11:54
13/20 anonim válasza:
Hát kegyetlen ez az egész az biztos.
A vizelet szerintem csak a vizeletben lévő bacikat mutatja ki. De a ciszta is okozhat hasfájást. Szerintem próbálkozz még másik orvosnál és addig menj amíg ki nem derül mi a gond. Sajnos itt ilyen világ van. Kevés az olyan orvos akit tényleg érdekel hogy mi van veled.
14/20 A kérdező kommentje:
Sztem pont ezert fogok maganklinikara menni. Hetfore behivtak dolgozni. De igy eselytelen ma egesznap fajt jobban meg a labon jaras is. Kegyetlen. Sapadt vagyok es levert. Vettem be apranaxot fajdalom csillapitot. Semmi hatas. Ugyanugy faj de most mar ugy hogy a huvelyembe nyilal a hasamig. Es a jaras kegyetlen. :(
2018. aug. 3. 15:51
15/20 A kérdező kommentje:
Kiderult sajnos. Streptococcus B :(
2018. aug. 12. 00:36
16/20 anonim válasza:
Sajnálom,üdvözöllek a balkánon,innen jobb elhuzni mert ez a kezdet..
17/20 anonim válasza:
Legalább már tudod mivel állsz szemben. Kitartás!
18/20 A kérdező kommentje:
Kezdet?? De ez gyogyithato nem?
2018. aug. 12. 09:23
19/20 anonim válasza:
Gyogyithato,a kezdeteett a hazánk orvosi ellátási állapotára stb re értem, h balkán..
20/20 A kérdező kommentje:
Gyogyithato???????? Megijedtem mert sokan irjak hogy evek ota szenvednek miota. Nekem azert eleg eros az immunrendszerem. Es meg tuneteim simcsenek. Ha nem lennenek cisztaim ki sem derult volna
2018. aug. 13. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!