A Candibene kenőcsöt csak külsőleg kell használni vagy belsőleg is?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem, nem fog senki teljesen hülyének nézni: elolvastam a betegtájékoztatót, de nagyon hiányos, gyakorlatilag semmit nem ír arról, női nemi szerv fertőzésekor hogyan kell alkalmazni. Eddig nem mertem a hüvelyembe kenni, de fertőzésem van, és lehet, hogy éppen ezt kéne tennem, legalábbis egy InfoMed orvosi honlapon éppenhogy ezt írja a válaszoló orvos. Nem értem, a betegtájékoztató miért nem írja ezt, ha egyszer hüvelyfertőzésekkor a legtöbbször ezt írják fel a nőgyógyászok! Hétvége lévén nem tudom felhívni a nődokit, van valakinek konkrét tapasztalata a használatról?2010. jún. 19. 21:02
1/3 anonim válasza:
Elvileg ez kívülre hatásos, de gyártanak hüvelytablettát is, én együtt használtam a kettőt.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon rossz íze van.A kaktusz sokkal finomabb,sőt még Rákos haja is jobb ízű.Olyan marihuanás.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi az első választ (második: hű, de sok időd, de kevés agyad van! :)), igen, használtam tablettát is, de ugye a kettőt együtt kell, és a betegtájékoztatón egy büdös szót nem írnak se férfi, se női nemiszervi használat módjáról...
Ha lesz még normális válaszoló, előre is köszönöm!
2010. jún. 20. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!