Pikkelysömörre valami gyógymód? Bővebben lent.
Ugyan konkrét választ nem tudok adni, de szeretettel ajánlom szíves figyelmébe egy híres osztrák természetgyógyász-asszony, MARIA TREBEN könyvét: EGÉSZSÉG ISTEN PATIKÁJÁBÓL.
Abban talál javaslatot arra, hogy milyen gyógynövényekkel kezelhető, sőt, vissza is szorítható pikkelysömör. Maria Treben maga is leír egy-pár konkrét esetet.
A tünetek enyhítésére tudom ajánlani a Dr. Michaels termékeket. Ha jól tudom, ez egy ausztrál, gyógynövényekből készült termékcsalád. Egy rokonom is küzd ezzel a problémával, és neki enyhítette a panaszait. A nagyobb patikákban lehet kapni, igaz, kicsit borsos az ára. Remélem, segítettem.
link:
Helló! Újra a 21:23-as vagyok. Az előttem szólókhoz írnék néhány gondolatot.
Először is, nekem nagyn gyanús, hogy nem vagytok tisztában vele, mi is az a pikkelysömör. Ez egy olyan genetikai mutáció, torzulás, amit senki az ég világon nem fog kigyógyítani, mivel ez nem fertőzés, vírus, ...
Az egész arról szól, hogy az ember felső bőrrétege sokkal gyorsabban hámlik, ezért szüksége van a testünknek egy kis rásegítésre, hogy le is tudjon válni a testről ez az elhasználódott réteg. Ennek van egyetlen egy jó oldala is: annak, akit ilyen hibás dns-lánccal áldott meg az élet, annak nem kell aggódnia a sebek, vágások, karcolások miatt a testén, mert sokkal hamarabb begyógyulnak...bár ez sovány vigasz (a párom amikor nagyon el van keseredve ez az egész miatt, ezzel próbálja vígasztalni magát, viszont minden nap attól retteg, hogy a születendő gyerekeink is örökölni fogják-e és ha igen, milyen mértékben).
Elnézést kérek a litániáért, de ezek a tények. Még annyit a kezelésről, hogy a krém, amit előzőleg megneveztem, savat tartalmaz, ami segít a fölösleges bőr leválásában. Egyszerű az alkalmazása, olcsó, átmenetileg hatásos (amint már írtam, végleg nem gyógyítható ki az illető!), nem gondolom, hogy megérné az idődet és a nehezen megkeresett pénzedet ámításokba fektetni (a Kérdezőhöz szóltam).
Elnézést a modorért, de itt nagyon sokan el vannak tévedve. Szép napot és szerencsés döntést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!