Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2éve vannak menstruációs...

2éve vannak menstruációs problémáim mit tegyek?

Figyelt kérdés
2éve rendszertelen a menstruációm.. de nem vootamr orvosnál mert iszonyatosan félek h műteni kell mert egyszer már volt ciszta műtétem.. és nagyon nagyon félek tőle.. szerintetek még várjak hátha megoldodnak a problémáim? Vagy menjek orvoshoz mert csak rosszabb lesz? Kérlek ne ítéljetek el tudom minden normális ember elmenne azonnal orvoshoz.. de én inkább szenvedek.. és nagyon félek h konoly bajom van.. szerintetek ebbe bele is lehet halni? Vagy letudom így titkolva a problémáim élni az életem?
2018. júl. 31. 08:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Menj el a nőgyógyászatra.

Nagyon fontos voln, hogy hány éves vagy..

Ha 45-47 akkor normális jelenség, mivel változókorban vagy, akkor nem muszáj a doki..

De ez lehet egy mióma is..

Ha fiatalabb vagy, mint 45, akkor feltétlen menj el nőgyógyászatra!

Bele nem lehet halni, mivel ha hirtelen megindul a vérzés, elhárítja a nőgyógyász..

2018. júl. 31. 09:02
 2/18 A kérdező kommentje:
23vagyok
2018. júl. 31. 09:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor feltétlen menj a nőgyógyászatra!!
2018. júl. 31. 09:15
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon félek :( főleg attól h kiderül lehet nem lehet gyerekem mert kiveszik a méhen vagy a petefészkem.. de a fájdalmaktól is félek és a műtét gondolatától is.. nagyon megszenvedtem egyszer már ezzel.. iszonyatosan fájt a műtét után 2hónapig a seb.. aztán fél évig érzékeny volt a terület.. és az altatás az nekem olyan mintha örökre elaludnék..félek többet nem ébredek fel.. félek h műtét közben bent felejtenek valamit félek háa húsevő baktériumtól.. annyi kockázat van.. és már belebetegszem ebbe az állapotba is.. a másik meg h a szüleim aggódását sem akarom látni... nem akarom h tudják ha valami bajom van.. de lehet lépnem kéne végre és ha müteni fognak akkor talán van esélyem h rendes életet éljek ..
2018. júl. 31. 09:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani h irány a nőgyógyász.. de engem már annyi fizikai fájdalom ért h úgy érzem több fájdalmat nem bírnék elviselni... annyira nem szeretnék már több fájdalmat érezni.. iszonyat sok műtétem volt már..
2018. júl. 31. 09:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Másnak semmi baja én meg mióta élek csak szenvednem kell.. egyszer úgy érzem öngyilkos lennék aztán meg a haláltól félek .. halálfélemem van.. mégis van mikor a halált kívánom..
2018. júl. 31. 09:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez 100%, hogy betegség.

Nem vagyok nőgyógyász, így nem tudom milyen.

Menj el egy nőgyógyászhoz, mond el neki a dolgot.

Nem felejtenek benned semmit, húsevő bakt. se szedsz össze, de lehet, hogy nem kell műteni, csak egy beavatkozás lesz.

De az is lehet, hogy elhanyagolod magad,és már műtétre se lesz idő, és.....

Tudod..

Menj mihamarabb nőgyógyászhoz, mert ez nem normális, hogy 23 évesen nem jön meg.

Mijen rendszerességgel jön, és csak pecsételsz?

Vagy mi van, részletezd!

De ne felejtsd el a nőgyógyászatot!

2018. júl. 31. 09:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Én csak arra vágyom h családot tudjak alapítani.. erre még lehet ezt is elveszik tőlem.. lehet jobb a halál nekem.. legalább a párom is kereshetne magának egy olyan nőt akivel szép élete lehet
2018. júl. 31. 09:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
De lehet, hogy veled is szép élete lehet!
2018. júl. 31. 09:26
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem kell eltávolítani a méhedet!
2018. júl. 31. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!