Elso tampon hasznalatomon vagyok tul egy kis segitseg? Csak segito szandekkal irjatok
Figyelt kérdés
Felhelyeztem csak lehet nem eleg melyre nem erzek semmit csak egy minimalisan valamit de sztem nem a tampon hanem a madzagot de nemtudom fajni nem faj es nem is zavar de lehet hogy feljebb kene?(mikor felhelyeztem a mutatoujjam fele is bent volt)2018. júl. 30. 11:21
1/2 anonim válasza:
A tampon, ha jól van felhelyezve, akkor nem is kell érezni.
2/2 anonim válasza:
A madzagot nem igazán lehet érezni.
Úgy próbáld meg felhelyezni a tampont, hogy az ujjad ne csak félig legyen bent, hanem ameddig csak be tudod dugni. Azt hiszem a tájékoztatóban is valahogy így van leírva, nem emlékszem már pontosan. Elvileg, ha jól felraktad, pár másodperc elteltével már nem kell érezned, hogy bármi ott van bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!