SEGÍTSÉG! Mit kell tenni olyankor, ha a menzesz végefelé feltettem a tampont, fürödtem, de nem jön ki!?
Figyelt kérdés
Ugye nyilvános medence használata után minél hamarabb ki kell venni...mit tegyek? Fáj, és félek, felsért valamit ott2018. júl. 28. 15:27
1/4 anonim válasza:
Hát kellemetlen, mert már én is jártam így. Totál szárazon kellett kihúznom. Kibírod, vegyél egy mély levegőt, aztán túlvagy rajt. Felsértheti picit, de helyreáll. Ezen ne aggódj.
2/4 anonim válasza:
Hogyhogy nem jön ki? Fáj, ahogyan húzod? Egyetlen tampont nem fog kárt okozni, de az sem, ha bent hagyod még egy kicsit
3/4 anonim válasza:
Ha ez volt az első tamponhasználatod, akkor azért nem tudod levenni, mert megszívta magát vízzel.
4/4 anonim válasza:
Ha normálisan fel van helyezve, nem tudja magát megszívni vízzel egy tampon. Ne írj már hülyeséget! Olyan fertőzést kapna, hogy csak na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!