Stresszelek amiatt, hogy nem jon meg. Etezizik, hogy emiatt kesik?
Figyelt kérdés
Mult havi mensim utolso napjan egyutt voltam egy fiuval. Nem vedekeztunk, viszont kb csak 2 percig csinaltuk, el se ment se semmi. Viszont nagyon stresszelek amiatt, hogy nem jon meg, elofordulhat, hogy emiatt nem jon meg??2018. júl. 27. 18:03
1/4 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, mivel ez elég gyakori. De teherbe is eshettél, én azért csinálnék egy tesztet.
2/4 anonim válasza:
Igen késhet ez miatt a menstruációd. Bár tisztában kellene lenned azzal hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni. Attól függetlenül hogy elélvezett-e a fiú. A jobbik lehetőség az az ha csak a stressz miatt késik vagy valami más miatt. Szerintem vegyél egy terhességi tesztet az a biztos. És szorítok neked hogy ne legyen semmi. Plusz egy életre megtanulos hogy kell felelősségteljesen szexelni és védekezni.
3/4 anonim válasza:
Nekem egyszer két és fél hetet késett úgy, hogy végig rendesen gumival védekeztünk, nem szakadt el stb., tehát elvileg null esélye volt a teherbeesésnek. Két és fél hét után csináltam egy terhességi tesztet. negatív lett. Két nap múlva pedig megjött.
Szóval igen, késhet a stressz miatt. Viszont egy tesztet jó lenne megcsinálnod, már csak azért is, mert ha negatív, akkor talán megnyugszol és megjön.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, apammal beszeltem o azt mondta hogy lehetetlen hogy terhes lennek es nyugodjak meg. Ha hazamentem csinalok azert egy tesztet is
2018. júl. 28. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!