Szerintetek mi lehet a gond? Stresszelek is miatta .
Szoval körülbelül 3 hete voltunk egyutt a baratommal , védekeztunk , es nem is volt gond , de 2 hete késik a menstruációm . Csináltam tesztet is de negatív lett .
Szerintetek befolyasolja az , hogy az utobbi egy honapban fogytam 3 kg-ot es 2 hete
arcüreggyulladásom meg homloküreggyulladásom
van , amitol megduzzadtak meg fajtak a nyirokcsomóim a nyakamon. 2 orvosnal is voltam , azt mondták virózis okozza es , hogy nem kell antibiotikum . Aztan Szedtem eleg sok nurofent meg
gyulladáscsökkentőt -amitol aztan 3 napig hanyingerem is volt (akkor azt hittem terhességi jel ) , de aztan az orvos azt mondta hogy a
Nurofentol lehet hanyingerem .
Amiutan nem szedtem szerencsére el is mult . Lassan kezdenek visszahuzodni a nyirokcsomók is
Lehet hogy ezek miatt kimarad a menzeszem ?? (Fel is fáztam közben , arra nem szedtem gyogyszert ,melegvizes fürdőt
vettem, es jobban ereztem magam azutan )
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!