Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor múlik már el?

Mikor múlik már el?

Figyelt kérdés

Két hónapja szenvedek, eredetileg gombát állapítottak meg nálam, de sehogy sem lehetett kikezelni. Négy nappal ezelőtt már nagyon elegem lett, és elmentem egy magán nőgyógyászhoz, aki megállapította, hogy ez kevert fertőzés (bakteriális is), és ráterjedt a méhemre, ami most gyulladásban van. Kaptam antibiotikuot (levofloxacin sandoz) ezt 8 napig kell szednem napi 2x. Fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt is kaptam, illetve flucohexalt a gomba ellen, amiből 4 db van, és heti 1-et kell bevennem.

Sajnos továbbra is sárgás folyásom van, és érzékeny a hüvelyem. Félek, hogy nem lesz jobb, és így maradok. Van valakinek tapasztalata?

2018. júl. 27. 17:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Helyi kezelést nem kapok, állítólag teljesen felesleges, ugyanis a méhem visszafertőzne.
2018. júl. 27. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szedd végig a gyógyszereket, biztos használni fog! A hüvely azért érzékeny, mert a nyálkahártya is gyulladásban van, pihentetni és kímélni kell. (No szex!)

Jobbulást!😉

2018. júl. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!