Egyszerűen nem múlik el a gomba, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Több, mint egy hónapja küzdök vele. Először canesten uno-t írtak fel (kombi már nincs elvileg), az nem volt elég, ezért canesten teva-t is alkalmaztam, ennek elvileg ugyanaz a hatóanyaga, mint a kombinak. Azt hittem, elmúlt, de amikor le akartam feküdni a barátommal, annyira fájt, hogy azonnal abba kellett hagyni. Megint visszamentem, betadine-t kaptam, egy hétig használtam, iszonyúan csípett, hozzá alkalmaztam a helyreállítót. Aztán megjött, megint azt hittem, hogy elmúlt, de a menstruációm utolsó napja után megint fehér, sűrű folyásom van és az égő érzés. Mit tudok még tenni? Most már sírni tudnék.2018. júl. 23. 14:18
2/4 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk, de a canesten krémet ő is használta azért.
2018. júl. 23. 17:14
3/4 anonim válasza:
Én 3 évig küzdöttem a hüvelygombával, utolsó egy évben havonta előjött, de most úgy néz ki, hogy elmúlt. Az nagyon fontos, hogy a párod is kezelve legyen megfelelően. Canesten nem mindenre jó, sok gombafaj rezisztens már rá. Mindenképpen menj nőgyógyászhoz, csináltass tenyésztést, hogy biztosan tudd, hogy gomba, illetve abból is több fajta van. Ha gondolod írj rám, elmondom a részleteket, hogy nekem hogy sikerült kigyógyulnom belőle.
4/4 anonim válasza:
Hiába használtok óvszert. Ha matatjátok egymás alfelét, akkor is újra elkaphatja a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!