Pattanások az állam körül. Valamilyen megoldás van erre?
Az utóbbi másfél évben akne, pattanások jelennek meg az állam környékén két oldalt. (Eddig nem volt különösebb gondom pattanásokkal.)
Ezek viszont nagyon mélyek, nagyok és szinte kinyomhatatlanok ráadásul két hétig lehetetlen őket bármiféle krémmel lebombázni (akneroxid,szalicilsav, effaclar duo, rázó folyadék). Megfigyeltem hogy a menstruációm előtt pár nappal kezdődnek előjönni viszont mire elmúlna.. addigra jön a következő ciklus. Kértem teljes vérképet a hormonokra (progeszteron,ösztradiol,LH, tesztorszteron, prolaktin,fsh,tsh,t3,t4) Mind közül a prolaktin lett csak magasabb de elvileg az nem befolyásol semmit.
Profi Kozmetikus is tisztítja az arcom.
Valakinek lenne esetleg valamilyen tanácsa erre a problémára? Milyen vizsgálat lenne még célszerű?
Nekem az a tapasztalatom, hogy az állon megjelenő pattanások az emésztéssel vannak kapcsolatban (egyszer mondták, talán pont a bőrgyógyász). Ki is derült, hogy gondok vannak az emésztésemmel, mióta rendszereztem az evést, nem vagyok pattanásos sem.
Szóval talán érdemes lenne ezt is ellenőrizni, esetleg ételallergiákat.
Ez a téma engem is érdekel, én eddig azt hittem a borotválkozástól van.
Utolsó: hogy kell rendszerezni az emésztést?
Azt írtam, hogy rendszereztem az evést...
Össze-vissza ettem, rendszer nélkül, ahogy esik, úgy puffan alapon. Volt, hogy az egész napi ételmennyiséget este, amikor már nem láttam az éhségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!