Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hamarabb jött meg a...

Miért hamarabb jött meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
Álltalában 28napra szokott megjönni. 5 napig tart Most 2.án megjött meg 20.án 3 napig tartott.Olyan volt már,hogy késett a mestruáciom,de hammarabb soha nem jött meg.29 éves vagyok van egy 10 éves fiam. Most babát szeretnénk pár honnapja nem védekezünk. Fogamzásgátlot soha nem szedtem,màs formában védekeztünk.Általános aktívitású fizikai munkát végzek. Elég sokat idegeskedem.Kb egy honapja fáj a derekam meg ha úgy lépek a jobb forgom is. Semilyen gyogyszert nem szedek. 1-2 honapja voltam nőgyogyásznál.Az doki azt mondta minden rendben van.Javasolta a párom kivizsgálását. De ha minden rendben van nálam miért jött ennyivel hamarabb?

#mentruálciom
2018. júl. 24. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszeri alkalommal normális. Viszont nem értem, miért védekeztek máshogy, ha babát akartok? Olyankor nem szokás védekezni.
2018. júl. 24. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. Nem azt ìrtam,hogy védekezünk. Nem szedtem soha fogamzásgátlót. Amikor nem akkartunk babàt máshogy védekeztünk.A kérdés az, hogy 14 napra miért jött meg? Mi az oka?
2018. júl. 24. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem gép vagy. Nem mehet mindig minden flottul. Egyszeri alkalommal nem gond a rövid ciklus. Ha legközelebb is ilyen, akkor menj dokihoz.
2018. júl. 24. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem és elfogadom a válaszod. De öszintén szólva komojabb válaszra számiktotam. Mivel egy kérdésre úgyan ezt a választ kapta egy másik kérdező. Azt nem értem mi az oka egy ekkora nagy eltérésnek. Várom válaszát.
2018. júl. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!