Lehetseges, hogy a stressztol, a fronttol es a Sumetrolimtol kesik a menstruacio?
Sziasztok!
5-6 napig Sumetrolimot szedtem a hugyholyag-gyulladasomra, elotte pedig het ket kemeny stressz ert a vizsgaim miatt (mar lezajlottak, de az utostressz meg mindig megvan), tobbek kozott, akik Borsod megyeben laknak, azok tudjak, hogy mennyire megbolondult az ido foleg itt (hol fulledt meleg, hol lehult levego nagy esovel). Valamint egy JJ sin van bennem, amit multhonapban tettek fel nekem a korhazban a vesemedencegyulladas es veseko miatt. Lehetseges, hogy a gyogyszer, a stressz, az ido es a sin befolyasolja a menstruaciot? A het napos szunetben vagyok (5.) nap. Nincs mese, a 7. utan ujra szedem a fogamzasgatlot, ha megjon, ha nem.
Esetleg modszerek, amikkel siettetnem a dolgot? A forro furdot mar belottem. Harom napja nagy gorcsokre ebredek, tehat meg akar jonni, de eleg nehezen akar. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!