Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért változik a ciklusom?

Miért változik a ciklusom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok. 2014 február közepén jött meg először a menzeszem. Egy év alatt beállt, 32-35 naponta szokott megjönni.

Nos mivel suliba járok, ezért van nyári szünetem. Amíg tart a szünet teljesen megborulok. Június 2.án jött meg, 7 napig tartott. A következő mensimnek 5.én kellett volna megjönnie, de már 15 napja késik. Minden évben ez van.

Mikor iskola idő van akkor normális a ciklusom, max 1-2 nappal tér el amit az alkalmazás kiír (mert abba jegyzem, hohy mikor jött meg).

Beszéltem már a háziorvosommal, aki elküldött vérvételre. Normális értékeim voltak, mindent rendben talált.

De idegesít az, hogy emiatt nyaralni se tudunk elmenni illetve az is, hogy minden évben ez van.

Valakinek valami tapasztalat ilyennel kapcsolatban?

A válaszokat előre is köszönöm :)

Ui.: nem élek nemi életet.

2018. júl. 20. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a válasz. Nem kelsz minden reggel a szokott időben, nincs meg az a rendszer az életedben, mint ami iskolaodőben megvan. Emiatt lehet.
2018. júl. 20. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Minden este 10 órakor alszok, pont mint suli időben és magamtól felkelek 5-6 környékén :( Suli időben 10kor fekszek és 5:30kor kelek.
2018. júl. 20. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt velem is, kb. 19-20 éves koromig. Én nem a sulival hoztam összefüggésbe, hanem a meleggel. Nekem nyáron volt olyan év, hogy meg sem jött. Aztán szeptemberben minden normális lett. Szerencsére 20 éves korom körül beállt, és azóta se maradt ki. 27N
2018. júl. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!