Most akkor hordjak melltartót?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, vannak mellem de csak nagyon picik. Szerintem nem lenne szükségem rendes melltartóra, de ha csak sima top van rajtam akkor átütődik a mellbimbóm (mert nagyon nagyok:S). Meg ha nincs rajtam melltartó hülye , kup formája van. Emiatt hordok szivacsos melltartót, sokszor mondja apum, hoogy ez mennyire egészségtelen.Most akkor milyet hordjak?2010. jún. 18. 19:28
1/3 anonim válasza:
Nem egészségtelen a melltartó! Sőt!
Azt hordd, ami neked kényelmes, amiben jól érzed magad. Ha a melltartóban jobban esik lenni, akkor nyugodtan vedd föl. A top is belefér még ennyi idősen. Hordhatsz vastagabb topot, amin nem üt át a cicid. Persze ez nyárra nem a legjobb.
2/3 anonim válasza:
Én már 15 éves vagyok az átlagosnál kicsit nagyobb melleim vannak (gének..=]).
Ha még kicsik a cicijeid,de a fenti problémáid vannak akkor én is egy vastagabb toppot ajánlok,vagy egy szivacs nélküli,de jó formájú melltartót!
És az hülyeség hogy a melltartó egészségtelen...nincs benne semmi rossz ;)
3/3 anonim válasza:
Nem egészségtelen a melltartó, de ha nagyon pici még a melled, akkor felesleges. Inkább tényleg topot hordj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!