Mennyire veszélyes az ekkora méhszájseb?
Orvosnál voltam egy egyszerű kivizsgálás, ahol észrevette, hogy méjszájsebem van, A B zónában. Az orvos nem mondott semmit erről írt egy tablettát és az asszisztens mondta, hogy ez elég nagy. Olvastam több mindent is de nem jutottam dűlőre, hogy akkor mitől is van ez és mennyire veszélyes, esetleg lehetek rákos is?
20/L
#9 Jó neked, hogy még nem találkoztál bunkó, hanyag nőgyógyásszal, aki alig konyít valamit a szakmájához, vagy sz@rik magasról a nők egészségére. Én kb. csak ilyenekkel találkoztam eddig.
Kérdező, ezek a gyökér nőgyógyászok sose mondanak semmit, de imádnak hasraütésszerűen gyógyszert felírni, aztán vagy hat, de legtöbb esetben inkább nem.
Javaslom, ha gond van, olyankor kérj, vagy inkább követelj kenetvételt (baktérium- és gombatenyésztés), csak így lesz pontos eredmény, és így írhatja fel a pontos gyógyszert; illetve végeztess el egy HPV szűrést, sajnos ez utóbbi államiban is fizetős.
Panasz esetén kötelezően el kéne végeznie az orvosnak ezeket a vizsgálatokat! Ne hagyd, hogy alapos kivizsgálás nélkül lerázzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!