Mennyire veszélyes az ekkora méhszájseb?
Orvosnál voltam egy egyszerű kivizsgálás, ahol észrevette, hogy méjszájsebem van, A B zónában. Az orvos nem mondott semmit erről írt egy tablettát és az asszisztens mondta, hogy ez elég nagy. Olvastam több mindent is de nem jutottam dűlőre, hogy akkor mitől is van ez és mennyire veszélyes, esetleg lehetek rákos is?
20/L
Most te böfögtél. Én is voltam orvos mellett asszisztens, pedig a Semmelweisen diplomáztam ápolóként, külföldön jártam mesterképzésre. És mégse kellettem 1 évig másra, csak gépelésre.... Abban persze igazad van, hogy nem az asszisztens szavára kell adni, meg, hogy az orvos végezte az orvosit, de hidd el, van olyan doki, aki szánalmasan csekély tudású. Mamám majdnem meghalt, mert nem vette észre a 10 mp-es szívfrekvencia kihagyásokat, és én erőlködtem, hogy kérjen rá holtert. Pacemakert kapott, SSS-ja volt.
Kérdező! Várd meg az eredményt, majd ott kiderül, hogy mitől lehet ez. Szedd csak a gyógyszert. Az még a jobbik eset, ha a durva szex miatt van ez, de sajnos meg van az esélyed HPV-re, aminek elég csúnya szövődményei vannak.
Írsz majd, ha megtudtad az eredményeket? :) Addig is kitartást!
Szerintem én normális hangnemben írtam. Ha annyira érdekel, miért gépeltem, akkor azért, mert nem volt más ;) Nem, nem tudná OKOSKA! Mivel 1 hónap a szövettan eredménye. A nemibeteg szűrések eredménye változó, de általában az is egy hónap.
Miért mentem volna orvosira? Hogy 30 évesen rezidens legyek? Kössz, nem. De persze, aki kicsit is sérti az önbecsülésed, az egyből hülye.
Nem baj, leírtad magad a válaszoddal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!