Ma vettem észre, hogy a két hónappal ezelőtti menstruációmkor összevéreztem a kedvenc hosszú nadrágom. Hogyan tudnám kiszedni a foltot?
Figyelt kérdés
Ezt a ruhadarabot még a vőlegényemtől kaptam az egy éves évfordulónk egyik ajándéka volt. Nagyon szeretem. Ma az esős idő miatt akartam felvenni, de észrevettem a foltot. Ennyire beszáradt vért hogyan tudnék kiszedni belőle?2018. júl. 18. 17:29
1/3 A kérdező kommentje:
Ki lett mosva utána, de a folt úgy tűnik, hogy nem jött ki. Egyébként egészen kicsi a vérfolt, biztos emiatt nem vettem észre.
2018. júl. 18. 17:56
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint viselet után.
2018. júl. 18. 17:56
3/3 anonim válasza:
Jó ideig áztasd hideg vízben, majd vastagon szappanozd le Wanish mosószappannal legalább fél napra, utána kimoshatod. Ha szükséges, a szappanozást többször is megismételheted-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!