Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációkor nagyon erős...

Menstruációkor nagyon erős vérzésem van, van-e olyan gyógyszer ami csökkenti a vérzést?

Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom,keress fel egy nőgyógyászt,mivel az erős vérzés miatt vashiányod is lehet.
2008. nov. 1. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. lanykoromban nagyon eros verzesm volt hasfajassal kombinalva,ot hat napot tartott,szules utan pedig mindez megszunt,most harom napot tart es semmi tunet.Szoval lehet hormonalis problema is de azert ha abnormalisan sok a verzes,azt tenyleg nogyogyasz kene eldontse.
2008. nov. 1. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
a fog. gátló csökkenti a mensit, ha már élsz nemi életet, akkor megéri felíratni
2008. nov. 2. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Igen,én használom a fogamzásgátlót,és kevesebb is jön,meg rövidebb ideig is tart. Fel szokták írni akkor is,ha nem élsz nemi életet,az ilyen dolgok miatt.
2008. nov. 2. 12:52
 5/5 anonim válasza:
igen, nekem a nőgyógyász exacyl-t írt fel
2009. aug. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!