Hüvelygyulladás esetén partner kezelése?
Ha Kliont kaptál, akkor nem gombás, hanem bakteriális fertőzésed van, a Canesten pedig gombára van. Nem ugyanaz a két kórokozó. Szóval hiába keni a partnered magát Canestennel, ha bakteriális fertőzésről van szó, akkor Niveával is kenegethetné akár.
Akkor menjen el a párod bőrgyógyászhoz és kezeltesse magát ő is.
Ezt azért kétlem, mert az orvosi protokoll része (kellene hogy legyen), hogy ilyen jellegű gyulladás esetén a partnert is megvizsgálják. Tudom, mert nekem is volt, és az akkori barátnőmet behívták. Érdekes.
Mindenesetre a partner így is, úgy is menjen el orvoshoz mert a kezeléshez meg kell állapítani hogy a fertőzés bakteriális, vírusos vagy gombás eredetű, azt meg kézrátétellel nem lehet. Addig ne kezeljétek semmivel, amíg nem derül ki hogy mi az, mert árthat is.
Kérdezhetek egy vadat? A pároddal rendben van a kapcsolatod? nem fordult elő az utóbbi időben, hogy sérülést szenvedtél valahogy a női-önérzetedben? Nem lehet, hogy a párod neheztel rád a visszatérő folyás miatt??
Amúgy meg tényleg megdöbbentő, hogy nem csinál az ezerdollárós top nőgyógyász kenetvételt..Rohadjon meg, de tényleg, már bocs.
A Klion D az KOMBINÁLT kúp, tehát gombára is jó.
Mi lenne ha egy darabid szüneteltetnéd a szexet míg rendbe nem jössz?
A Klion után feltétlen fontos a flóra regenerálás. Javaslom a DM-ben kapható Protexin Gynophylust.
Gyulladásra jó még és a nődokim is javasolta a VITAGIN C hüvelykenőcsöt.
Nem a pasiddal van gond. Vizsgáld meg azokat a kérdéseket, amit föltettem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!