Eszti28 kérdése:
Lètezik hüvelygomba a rá jellemző tünetek nèlkül? Vagy hüvelygyulladás gomba vagy baktèrium nèlkül?
Figyelt kérdés
A gombaellenes kezelès után nincs gombára utaló jel, mármint hüvelyviszketès, szemèremtest pirosság, ègő èrzès, kóros hüvelyfolyas, mondjuk folyásom az van a kezelès után de nem kóros, van egy kis színe, sárga, meg èrzem a hasam alját azóta is. Ès nem igazán tudom eldönteni, hogy akkor most megvan e mèg ez a problèmám vagy nincs. Ez a tünet amit a kezelèsóta is èrzek lehet, hogy mèg az lenne?2018. máj. 25. 17:35
1/4 anonim válasza:
Nem csak gombás fertőzés létezik. Lehet, hogy bakteriális eredetű fertőzésed volt, vagy kevert fertőzés. Menj vissza az orvoshoz!
2/4 A kérdező kommentje:
Visszamegyek, mert nyugtalanít, amit èrzek. Kíváncsi vagyok mit fog mondani az orvos. Bízom benne, hogy nem az, amitől annyira tartok. :/ :)
2018. máj. 25. 20:10
3/4 anonim válasza:
Visszamentél és kiderült volt-e baj?
4/4 A kérdező kommentje:
Visszamentem, illetve egyásikhoz mentem, a több szem többet lát alapon ès az orvos azt mondta, hogy minden rendbe, de èn nem így èrzem, visszamegyek ahhoz akihez eddig is jártam ès ha ő is azt mondja, akkor jó, de èn el fogok ennek ellenère menni ilyen tenyèsztèses vizsgálatra, ha az is negatív lesz, akkor megnyugszom
2018. jún. 15. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!