Ki hogyan mondta el a szüleinek h megjött a menstruációja?
Figyelt kérdés
Nekem 14 évesen jött meg és sokáig nem állt be rendesen, volt hogy 1 hónapban 2x-er is meg jött. Viszont én azóta se mondtam el anyukámnak hogy mióta menstruálok. Kérdezgeti, célozgat rá de én továbbra se tudom elmondani neki. Ti hogyan közöltétek velük?2018. júl. 12. 22:24
11/11 anonim válasza:
Nekem elvaltak a szuleim anyukamnak mikor megjott rogton anya azt hiszem megjott.Apukam meg azota is a gumicukor incidens. Az ugx volt hogy otthon hagytam a betetet es mikor eszre vettem mar nagy szukseg lett volna ra igyhat szoltam apu felesegenek es mivel apu a kassza ezert noi problemak ize gumicujor igyhat az egesz csalad elment csak nekem a boltba "gumicukorert"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!