Ki hogyan mondta el a szüleinek h megjött a menstruációja?
Figyelt kérdés
Nekem 14 évesen jött meg és sokáig nem állt be rendesen, volt hogy 1 hónapban 2x-er is meg jött. Viszont én azóta se mondtam el anyukámnak hogy mióta menstruálok. Kérdezgeti, célozgat rá de én továbbra se tudom elmondani neki. Ti hogyan közöltétek velük?2018. júl. 12. 22:24
1/11 anonim válasza:
Hát én sajnos nagyon fiatal voltam még, elkezdtem sírni, anya berohant a fürdőbe, ott álltam a véres bugyimmal és azt hittem meg fogok halni :D
2/11 anonim válasza:
...és a mai napig sírni tudnék minden hónapban :D
(Első voltam)
3/11 anonim válasza:
Miért ilyen nagy szám elmondani? (nem rosszindulat, csak ezt sosem értettem) Nekem mikor megjött (12 éves voltam azt hiszem) , örültem, mert már vártam. Anya nem volt otthon, felhívtam, és örömmel elújságoltam neki, hogy már nő vagyok :D
4/11 anonim válasza:
Sehogy. Úgy tudta meg, hogy a mamámnál aludtam és véres lett a lepedő, ő mondta el neki. 10 éves voltam.
5/11 anonim válasza:
Amikor nekem először jött meg pont takarítottunk, és a tesóm és az anyukám csinálták egyedül, mert én sírtam, hogy mennyire fáj a hasam. Egyből mondták, hogy takarítás miatt, mert lesöpörtem a lépcsőt és már nem bírom. xd Aztán anyukám észrevette a szennyesben a véres cuccaimat és egyből leesett neki.
6/11 anonim válasza:
Az ország másik felében voltam rokonoknál. 1 hetet táboroztunk, majd 1 hetet náluk voltam, majd még 1 hetet táboroztunk. Nos, az 1. tábor után jött meg. Unokatesóm előtt nem tudtam titkolni. Nagyon közeli volt a kapcsolatunk, mindent megosztottunk egymással. Anyát felhívtam, és annyit mondtam, megjött. Szerencsére lecsengett a vérzés, mire a 2. tábor kezdődött. Nem tudom, miért olyan nehéz elmondani, hogy x ideje menstruálsz. Ez a természetes. Ha már anyukád ennyire kérdezi, illő lenne válaszolni neki.
7/11 anonim válasza:
Észrevette a vért, nem kellett elmondani, szegény, nagyon kiakadt, én pedig csak néztem, hogy ez az élet rendje :D Ez nem fordítva lenne logikusabb? :D
Ha kérdezi, mondd h de, már van, mi ebben a nehéz? A saját édesanyád, ő is nő, ez természetes biológiai folyamat meg minden...
Én amúgyse tudtam volna titkolni, láthatta, hogy vettem tampont (majd biztos eldugdosom, amikor ez normális dolog), néha reggel bugyit mosok meg ilyenek.
8/11 anonim válasza:
elso 1-2 alkalomnal titkoltam, meg dugdostam a betet, hogy ne vegye eszre mert mikyen ciki ez mar, aztan akkor tudta meg mikor elajultam es omlott belolem a ver egy heten keresztul olyan szinten hogy felnott pelenkat kellett hordanom XD
9/11 anonim válasza:
Apa, nagylány lettem.
Ennyi. 14 voltam akkor.
10/11 anonim válasza:
12 voltam, aznap pont felvilágosító óra volt a suliban. Abszolút nem éreztem semmit, hazamentem, elmentem pisilni, és akkor láttam, hogy véres a bugyim. Rögtön kiszaladtam a 18 éves nővéremhez, hogy "asszem, izé, menstruálok szerintem". Ő adott tisztasági betétet. Mikor anyukám hazaért a munkából, a tesóm mondta el neki, hogy "a húgom vérzik". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!