Mitől fájhat a barátnőmnek szex közben a hüvelyének a belső része?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokszor előfordul hogy nem tudjuk csinálni mert neki folyton fáj belül és nem tudja körülírni hogy konkrétan mi is a baj. Nem jött meg neki a havi perpill vagy nem is hamarosan kene jöjjön. Távkapcsolatban élünk és nem találkoztunk 2 hónapja ha ez számít.2018. júl. 11. 23:48
2/10 anonim válasza:
Az én exemnek valami nőgyógyászati cucc volt a baja. Orvos!
3/10 anonim válasza:
Nem elég nedves, ennyi idő alatt össze is szűkül, csináld óvatosan, lassan, de az is lehet, hogy valamilyen fertőzése van, bár annak más tünete is lenne.
4/10 anonim válasza:
Nem volt elég nedves és így súrlódás hatására "megégett" bent a hüvely fala. Én 3 hét után jártam így a párommal, de nála neki is "megégett" a "szerszáma". Teszem hozzá, hogy mi nedvesnek érzékeltük magunkat, de a nő- és bőrgyógyász szerint az kevés volt. Menjen el nőgyógyászhoz és az megmondja a tutit és ír fel rá hüvelykrémet, ha így van. 35+
5/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy elérted a méhszáját?
6/10 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni, égő érzés, ha sok idő telik el két együttlét között. Nekem elmúlik kb egy percen belül. Ha neki nem, és utána is fáj, akkor menjen dokihoz.
7/10 anonim válasza:
Nem elég nedves, régen csinálta, szűk, felsérted, stb.
8/10 anonim válasza:
A pontozó okosoknak. Ez is lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bocsánat ha hülye kérdés, de sima orvos meg tudja mondani mi a baj vagy feltétlen nőgyógyász kéne?
2018. júl. 12. 23:26
10/10 anonim válasza:
Nőgyogyász,mivel fizikális vizsgálat is kell nagyvaloszinuség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!