Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell ciklust szamolni?

Hogyan kell ciklust szamolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Bocsi ha nem jo temaba soroltam be.

Hogyan kell menszesz ciklust szamolni?

Lehet butanak neztek de nemtudom es jo volna mert mindig mashogy van.menstruaciom. koszonom

2018. júl. 10. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A menstruáció első napja a ciklus első napja, innentől számolod a 28-35 napot. Középidőben, a 11. naptól egészen a 16. napig esedékes lehet a peteérésed. Pontos, 28 napos ciklus esetén ez a 14. napra esik, de előtte és utána is 1-2 nappal már termékeny lehetsz.
2018. júl. 10. 08:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Van naptar a telomba ott szamolja a ciklusnapokat is es kb mindig mas. Akkor ilyenkor mivan?
2018. júl. 10. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Írd le légyszi, mikor voltak az elmúlt 1 évben a menstruációid első napjai. Egyszerűbb akkor választ adni.
2018. júl. 10. 09:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Tavaly Juliba kimaradt

Igy augusztusba megjott 22 en 58 napra

Szep. 24 en 33 napra

Okt. 24 30 napra

Novemberben megint kimarad.

Decemberben 11en megjott 48 napra

Jan. 25 en 45.napra

Feb.25 31napra

Marc. 26 29 napra

Apr 27 32 napra

Majusra atesett az aprilisi de csak 1 napra.

Igy utanna majusban nemjott meg

Jun 4 38napra

Oda irtam h hany napra szmolta az alkalmazas a cilusaimat is :)

2018. júl. 10. 09:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Juni ota meg meg nem jott meg
2018. júl. 10. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Az első pár évben normális, ha néha kimarad, még nem állt be rendesen.
2018. júl. 10. 09:55
 7/9 A kérdező kommentje:
21
2018. júl. 10. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyanezt a kérdést tetted fel tegnap. Velem beszeltél privátban is. 😅 Tényleg menj 3l endokrinológushoz, mert túl nagyok a kilengések.
2018. júl. 10. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

A ciklusokat jól számolod.

Vékony vagy? Nekem akkor késett heteket, amikor a BMI-m a normális tartomány alá csúszott. Pár kilót felszedtem és rendszereződött. Igaz, lehet, hogy több tényezőtől is függött a dolog. (Viszont komoly baj nem lehetett, mert a peteérés tünetei megvoltak. Esetleg ezt figyeld magadon, hogy van-e: petefészek fájdalom, tojásfehérjére hasonlító folyás, testhő fél fokkal való megemelkedése. Utóbbit a ciklus utolsó 14 napjában kéne tapasztalnod. De az is lehet, hogy nincsenek tünetek, mégis van ovuláció) De nekem tankönyv szerinti, 28 napos kb. 26 éves koromra lett. Előtte jellemzően hosszabb volt

2018. júl. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!