Szerintetek is túlreagálja?
Legyél boldog a pároddal.
A nőgyógyász fogamzásgátlót ír fel.
Amúgy van gumi is.
'Én nem anyuval mennék a nőgyógyászhoz'
(Ha édesanyád iszik,te is?)
Ne anyu meg bnő véleménye számitson
!
Vagy hogy én vagy bárki itt mit mond!!!
Mi a korai? :D
Amúgy miért kéne elkíérnie, más: engem a gógyszer tönkretett, szóval óvatosan.
Majdnem meghaltam, mert trombózist okozott.
Fogamzásgátlót ne szedj mert az nem jó!
Inkább használjatok gumit. Anyukád meg ennyire prűd ne avasd bele ezekbe a dolgokba!
Ha tenyleg ugy gondoljatok, hogy ovszer mindenkepp lenne, akkor szerintem melle felesleges a tabletta. Megfelelo alkalmazassal (szavatossagi idon beluli az ovszer, idoben felrakjatok, megfelelo modon valo eltavolitas stb.) teljesen megbizhato.
Anyukadat mondjuk nem teljesen ertem. Talan a tabletta mellekhatasai miatt aggodik, ami persze valos lehet, de miert nem kommunikalja feled azt nem ertem. (Megjegyzem, hogy ezek is evrol evre egyre korszerubbek lesznek. Az o koraban meg biztos nagyobb volt a kockazat)
Ha pedig kifejezetten inkabb megis tablettat szednel, akkor egyszeruen csak menj jo hiru dokihoz, hogy vizsgaljon ki rendesen. Ha nem valik be valami miatt (nekem pl. fokozta a migrenem, de ezt nem lehetett elore tudni), akkor meg mindig lehet mas modszert probalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!