Mi bajom lehet? Talán mellrák?
Figyelt kérdés
Egy csomót találtam a mellemben. Nagyon félek. Mellrák vagy mi? Vagy talán vmi más? Lécci aki tud segítsen. Köszi2010. jún. 17. 20:01
1/11 anonim válasza:
Fordulj mielőbb nőgyógyászhoz.
Nemcsak mellráktól lehet csomó a mellben.
2/11 A kérdező kommentje:
Még mitől lehet?
2010. jún. 17. 20:13
3/11 anonim válasza:
más okai is lehetnek, de ha itt most elbagatelizáljuk a kérdést, még a végén nem mész orvoshoz és hogyha mégis rák akkor meg mire eljutsz dokihoz már nagyobb lesz a baj.
4/11 anonim válasza:
Lehet ciszta, jóindulatú daganat, zsírcsomó...
5/11 anonim válasza:
A csomót tudod mozgatni/görgetni, vagy olyan, mintha oda lenne "tapadva" a környezetéhez?
6/11 anonim válasza:
Háziorvoshoz menjél el , be fog utalni mammográfiára. Ha az megvan akkor lehet bővebbet mondani. Sok csomó van ami teljesen jóindulatú elváltozás , de ezt csak a mammográfia után lehet megmondani.
Orvos
7/11 A kérdező kommentje:
Tudom mozgatni asszem. Amúgy hány éves kortól alakulhat ki? Vagy nem korhoz kötött?
2010. jún. 19. 20:21
9/11 anonim válasza:
Ha mozgatható a csomó, az kisebb eséllyel utal rákra (az általában beszűri a környezetét, és még a bőrt és a környező szöveteket is magához húzza, így nem lehet olyan könnyen mozgatni).
De azért mindenképp menj el mammográfiára, az a biztos.
10/11 anonim válasza:
Láttam én már huszonéves emlőrákost szóval tessék elmenni mammográfiára. Itt senki nem fog tudni választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!