Pontatlanul mensizők! Lehetséges lenne? El nem tudom képzelni.
4 évig betegség miatt nem volt havim, lassan 2 éve újra mesntruálok.
Barátommal mindig gumival védekezünk, belül spermicid géles (durex). Minden szex után alaposan átnézzük, nincs-e sérülés rajta.
A ciklusom évente csak max 1-2 alkalommal jön meg 28 napra, egyébként 35-42 napos.
Júniusban, a ciklus 24. napján 2 napig barnás-bordó folyásom volt, amit csakis menstruáció utolsó napján szoktam tapasztalni.
Két mensi között eddig még soha nem volt ilyenem.
Gondoltam biztos ovulációs vérzés, eddig nem volt ilyen, dehát majd beáll a szervezetem, 2 év még nem olyan hosszú idő.
2 hete fehér folyásom van és 1 hete nagyon feszül a mellem (mellfeszülés mensi előtt 1-2 héttel szokott lenni).
3 fajta tesztet is vettem, mind a három negatív lett hál istennek. (minden héten 1 teszt, ma is csináltam egyet). Nem rontottam el, reggeli első pisi, középsugár, időt betartottam, használati utasítást is.
Nőgyógyászhoz nem tudok menni, augusztus végére kaptam időpontot, még maszektól is.
Addig mi legyen? Ugye nem lehetek...?
Ideges vagyok, olyat is hallottam, hogy a tesztek nem jelzik hónapokig..
Épp ezért vettem 3 félét 2 különböző boltból.
Nekem nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy gumi mellett és negatív teszttel lehet valami. Volt valakinek ilyen? Aggódom mi lehet velem. :(
"Barátommal mindig gumival védekezünk, belül spermicid géles (durex). Minden szex után alaposan átnézzük, nincs-e sérülés rajta."
Rendesen használva NEM leszel terhes.
"A ciklusom évente csak max 1-2 alkalommal jön meg 28 napra, egyébként 35-42 napos."
Ez rendszeresnek számít. Az nem gond, ha évi egyszer van egy rövidebb ciklusod. +/- 1 hét csúszás belefér. Nem vagyunk gépek.
"Júniusban, a ciklus 24. napján 2 napig barnás-bordó folyásom volt, amit csakis menstruáció utolsó napján szoktam tapasztalni."
Jól gondolod, ovulációs vérzés lehetett.
"2 hete fehér folyásom van és 1 hete nagyon feszül a mellem (mellfeszülés mensi előtt 1-2 héttel szokott lenni)."
A legtöbb nőnek minden nap van egy bizonyos menyiségű fehérfolyása. Így tisztul a hüvely. A mellfeszülés lehet a közelgő menstruáció miatt.
"3 fajta tesztet is vettem, mind a három negatív lett hál istennek."
Mivel nem vagy terhes.
"Aggódom mi lehet velem."
Valószínűleg pont emiatt késik. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!