Mitől nem akar megjönni?
Figyelt kérdés
Kb. 10 napja késik a menstruációm. Terhes nem lehetek mert az előző hónapban viszont napra pontosan megjött a menzeszem és olyan volt amilyen szokott lenni. Azóta meg nem éltem szexuális életet. Szerintem a stressztől lehet mert sokat idegeskedek és szorongok a munkahelyem miatt meg azon hogy lehet h váltani kellene. Egyszer már régebben volt hasonló eset. 25/l2018. júl. 1. 07:33
1/2 anonim válasza:
"Szerintem a stressztől lehet mert sokat idegeskedek és szorongok a munkahelyem miatt meg azon hogy lehet h váltani kellene. "
Szóval igazából mi a kérdés? :D Simán kimaradhat 1 vérzés, nem vagyunk gépek. Egyszeri alkalommal nem gond.
2/2 anonim válasza:
Próbálj megnyugodni, és kezelni az idegeidet. Több minden gyógynövényt, vitamint bevethetsz annak érdekében, hogy ne legyél stresszes. Ha úgy gondolod, vegyél egy tesztet, és utána legalább megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!