Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a problémám?

Mi lehet a problémám?

Figyelt kérdés

Valószínűleg el fogok menni dokihoz, de amíg nem tudok, kérnék egy kis segítséget. Hátha van itt, aki tud mondani valami okosat.

Tüneteim:

A szeméremajkaim belül nagyon viszketnek, égnek, tűz pirosak. A hüvelyem nem fáj, nincs vele baj.

Van folyásom, ami néha fehér, van, amikor sárgás, állaga híg, nem mondanám darabosnak.

Néha a tünetek enyhülnek.

Szűz vagyok még.

22L

2018. jún. 30. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem akkor szokott ilyen lenni, amikor felfázok. Ugyanilyen viszkető érzés, plusz mintha belül kicsit meg lenne dagadva.

Ha ez a helyzet, ülőfürdőt ajánlok cickafarkból, vagy cickafark teát. Nekem mindig segít.😊

2018. jún. 30. 21:36
 2/6 Szeder Katalin ***** válasza:
Szerintem valami fertőzést kaptál, elvégre odaérhettél valami nem tisztához, vagy a kezed is odaérhetett, amikor nem volt tiszta. Ez gyulladásba is hozta a szeméremajkaidat. Fordulj a "háziorvoshoz", akit rég körzeti orvosnak neveztek, bizonyára tud valami jó krémet, és mosakodj alaposan naponta legalább egyszer (este a legjobb).
2018. jún. 30. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Cickafark tea és ülőfürdő. Szerintem ez felfázás lesz.
2018. jún. 30. 22:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha gomba lenne, vagy bakteriális fertőzés, más tünet is lenne?

2018. jún. 30. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Gombánál fehér túrós darabos váladék van.
2018. júl. 9. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Napont 2 szer is furodj le intimmosakodot hasznalj ! Szerintem fertozesed van ..😶kamillaba is ulj bele mert az gyulladas csokkento , es probalj canesten kupot meg gremet hasznalni ..az nem csak gombara jo ! De menj dokihoz feltetlen
2018. júl. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!