Normális Folyás? (Lenn)
Sziasztok! Sok hasonló kérdést láttam itt, átolvastam őket, de egyik sem volt pontosan megegyező az én problémámmal, így felteszem a sajátom.
Nemrég arra lettem figyelmes wc használat után, hogy egy barnás, majd egy sárgás nyák folyt ki belőlem. Utána nem volt semmi, bár megijedtem. Megvizsgáltam magam odalenn, és a szűzhártyámnál (szűz vagyok) mindig ott van valami fehéres (kicsit sárgás), ragacsos dolog. Tudom, hogy van olyan folyás, ami normális, de ez nem tudom, az-e. Nem ég, nem viszket és nem folyik konkrétan ki a fehérneműre sem.
Tapasztalt valaki ilyet, ha igen, mi volt és mi lett rá a megoldás? Tervezek időpontot kérni de addig is érdekel, hogy mi lehet. Szépségkapszulán kívül nem szedek semmi mást. Talán enyhébb felfázásra gyanakszom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!