Szóval kb 4 napja eléggé viszket ott lenn, illetve sárgás-zöldes árnyalatú folyást tapasztaltam. Kicsit fáj is az egész. Szerintetek mi a teendő? Szűz vagyok és még nem voltam soha orvosnál!
Úgy fest, hogy itt az ideje az első látogatásnak.
Sárgás-zöldes árnyalatú folyás tipikusan trichomonas (egysejtű) fertőzésre utal. Ez ugyan nem a szüzek betegsége, de ritkán el lehet kapni wc-ülőkéről, uszodában, ilyesmi. Lehet még baktériumos fertőzés is. A gomba kizárt, a Canesten nem fog hatni.
A nőgyógyász fog adni antibiotikumot vagy más gyógyszert, amitől elmúlik majd. Hajrá!
A Canesten gomba ellen hat. A tüneteid nem gombára utalnak, szóval ne húzd vele az időt, ne költsd rá a pénzt. Semmi se fog meggyógyítani, csak doki által adott receptes szer.
A fertőződésedről: baktériumos fertőzéshez nem kell se idegen wc, se uszoda, se szex. Ugyanis az ember bélrendszerében tömegével élnek baktériumok és gombák is. A végbélnyílás 1-2 centire van csak a hüvelytől, az a tájék folyamatosan tele van baktériumokkal. Ellenük a hüvelyi flóra védekezik. Ha csak kicsit is megbillen az immunrendszer vagy a hüvelyi flóra egyensúlya, már be is költözött valami baktérium vagy más, és kész a fertőzés. Nem kell hozzá semmiféle idegen fél.
Valószínűleg bakteriális fertőzésről van szó.
Gondolom elég fiatal lehetsz, menjetek gyerek, vagy tini nőgyógyászatra, ahol valószínűleg női orvossal fogsz találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!