Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik intim kelyhet rendeljem...

Melyik intim kelyhet rendeljem meg?

Figyelt kérdés
Kipróbálásra rendeltem egy 800Ft-osat. Ennek 4.5cm a külső átmérője, a belső 3.8cm. A problémám az volt vele, hogy amikor felraktam, akkor magától se hogysem akart kinyílni hiába fordítgattam, így csak úgy tudtam használni, ha már a hüvelybemenetnél szétnyitottam és úgy toltam fel. Egy kicsit nagynak érzem és talán túl keménynek, mert például fekvésnél is éreztem egy enyhe szorító érzést. Viszont ezen kívül meg vagyok vele elégedve így szeretnék beruházni egy minőségibbre, csak nem tudom, hogy melyik legyen az.

2018. jún. 17. 21:02
 1/4 anonim válasza:
0%
Egyiket sem! Nem véletlen van úgy kitalálva a szervezet, hogy onnan a vér ki tudjon folyni. Még a tampon is egészségtelen, ez meg egyenesen undorító, pedig én is nő vagyok.
2018. jún. 27. 21:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel ezt a károgást leszámítva válasz nem érkezett, így gondoltam megrendelem a Diva cup-ot. Jó döntés volt, nagyon kényelmes, méretben megfelelő és nem kellett azon aggódnom a tamponnal ellentétben, hogy elkezd szivárogni.
2018. jún. 28. 08:46
 3/4 anonim válasza:
0%
Ok. Egészségedre! XD
2018. jún. 28. 11:33
 4/4 anonim válasza:
Szia. Van egy csopi nem tudom tagja vagy-e "Az eredeti intimkehely és mosibetét kérdések és válaszok ( csak nőknek)" Szuper csoport,ha bármi kérdés,probléma van rögtön jön segítség! Nekem az első kelyhem van úton a lányok segítettek rendelni a paramétereim alapján! 🙂 Én is gondolkoztam olcsóban is de végül a minőségi mellett döntöttem. A csopiban minden minőségi, bevizsgált orvosi szilikon kelyhet megtalálsz névvel,adatokkal és a linkeket ahol rendelhetőek! A károgással meg ne foglalkozz!😉 Csak tájékozatlanok!
2018. szept. 3. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!