Viktoria1978 kérdése:
Rakos lehetek? Volt vkinek hasonloja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal kezdem van idopontom a dokihoz csak tapasztalatokra lennek kivancsi. Irom a tuneteket: 2-szer volt menzesz kozti verzes, van egy dudor a huvelybenetnel lehet bartholin cysta nem tudom de azon mintha kakastarej lenne egy vilagos börlebeny talan szemolccsel a tetejen. A huvely tele apro bogyokkal. Baloldalt lagyektaji nyirokcsomok duzzadtak de nem fajnak evek ota. Job alhasi szurakodzo fajdalom nemelyik eros de 1-2 mpig tart. Allando puffadas mindegy mit eszek. A huvelybenetnel a nagyajakban 3 db borsonyi dudor. Ugy ennyi. Lehet vmi komolyabb? Rengeteg problemam volt az utobbi 3 evben es elhanyagoltam magam. Remelem semmi komoly. Koszonom a valaszokat. Lecci ne bunkozzatok2018. jún. 16. 21:40
1/2 anonim válasza:
Orvosi segitseg mindenkepp!!!
Barmilyen tanacsot is kapsz sajnos csak nyugtalanitani fog. Szivbol szoritok hogy semmi baj ne legyen. Tapasztalataim nincsenek, leginkabb azert valaszoltam,hogy orvosi velemenyre alapozz minden esetben.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. jún. 17. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!