Menstruáció előtt 4napig pecsételő vérzés, kinek van/volt?
Figyelt kérdés
2 éve szültem, azóta pontosak és rendesek voltak a menstruációim, tényleg semmi panaszom nem volt. Viszont ebben a hónapban már 4nappal a mensim előtt pecsételő vérzést észleltem. A rendes mensiig minden nap kb 1x a toalaett papiron észleltem csak. Nagyon ideges vagyok, hogy mi lehet a gond, a menstruációm elmúltával azonnal elmegyek orvoshoz. De addig is érdekel, hogy kinél mi volt a kiváltó ok?2018. jan. 16. 15:50
1/2 anonim válasza:
A test működése nem óramű. Előfordul, hogy az életed során 1-1 menzesz eltér valamiben a szokásostól, rengeteg dolog befolyásolhatja, ilyenen egyáltalán nem kell fennakadni, nem egetrengető dolog. Ráadásul már az is menzesz, csak még kevés. Elég szomorú, hogy ezt egy anyának magyarázni kell.
2/2 anonim válasza:
Pl nekem is így szokottkezdődni. Orvos annyit mondott rá egyszer, hogy a sárgatest hormon miatt van. Nekem nem volt belőle gondom, 3 gyerekem nagyon könnyen összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!