Titeket zavar hogyha megvan akkor úszás/strandolás után amikor kijöttök a vízből akkor úgy "folyik a tampon"?
Ma volt első úszás órám és pont meg van..(nagyon örülök neki)
És amikor vége lett az úszásnak akkor jön a tamponból víz,és olyan mintha bepisilnék..
Titeket ez nem zavar?
Vagy mit csináljak ezzel,tök fura..
Kedves utolsó válaszoló!
Kötelező volt menni,ezt nem lehet megérteni??
Én csak feltettem egy kérdést nem azt kérdeztem,hogy menjek-e vagy ne meg ilyenek.
És tudom,hogy nagy a fertőzés veszély,és hogyha lehet kerülni kell ilyenkor a közös fürdőzést,de megérthetnéd,hogy kötelező volt menni!!
Na jól van na, azért ne harapd le a fejem.. !
Nem írtad, hogy kötelező volt menned egy szóval sem. Én meg nem vagyok gondolatolvasó! :)
Egyébként menzesz alatt nincs olyan, hogy kötelező úsznod. Amikor sulis voltam, nálunk még a versenyzőknek is adtak ilyenkor felmentést.
De a kérdésedre a válasz, hogy igen, telement a tamponod vízzel, van ilyen másnál is. Ha érzed fürdés közben, hogy belemegy (bugyborékol alul), akkor rohansz ki a vízből cserélni.
Nem harapom le a fejed nyugi :D
Hát nekünk/nekem muszáj volt menni..sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!