Szerintetek van okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
10-én szokott megjönni a mensim,de késett 3 napot,először csak pecsételt,most sem olyan az állaga,amilyen szokott lenni,mintha vízzel higították volna.A hasam most egyáltalán nem fáj,pedig az első napokban iszonyatosan szokott görcsölni,egyedül a fejem fáj,és szokásosan meg vagyok puffadva, Nagyon picit stresszelek a vizsga miatt,de mikor nagyon stressz hatása alatt voltam,akkor is időre pontosan megjött,szóval nem értem... szombaton picit görcsölt a hasam,de lefeküdtem a párommal többször is,és azóta konkrétan eltolódott. Védekezünk,azzal nincs baj. Viszont két hete strandon elkaptam valamit szerintem,amitől azóta próbálok megszabadulni,lehet ettől van bajom? Nőgyógyászhoz akkor akarok elmenni,ha elmúlik a vérzés.2018. jún. 13. 21:02
1/4 anonim válasza:
Írass valamit a párodnak is a dokival. Nem vagy semmi, hogy fertőzéssel szexelsz.
2/4 anonim válasza:
Nem minden hónapban egyformán zajlik a menstruáció. Nem gondolom, hogy bajod van.
3/4 A kérdező kommentje:
1-es direkt gumival védekezünk,hogy ha van valami bajom ő ne kapja el és ne fertőzzön vissza
köszi a válaszokat
2018. jún. 13. 22:05
4/4 anonim válasza:
Gumival is simán el lehet kapni a fertőzéseket, hiszen az előjáték során matatjátok egymást így-úgy-amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!