Inzulinrezidencia vagy esetleg PCOS? Van okom az aggodalomra?
17 éves vagyok. Mostanában szereztem tudomást az előbbi betegségekről és tüneteikről. Magamat vizsgálva kicsit elkezdtem aggódni. Mielőtt tudtam volna is a betegségekről, pá éve elkezdett zavarni, hogy szőrösebb a lábam és a karom mint néhány fiúé és már a köldököm alatt is vastag fekete 1 cm-es szőrszálak nőttek ki, sűrűbben mint előtte. És kb. egy éve a mellemen is megjelent pár hosszabb szőrszál. Onnantól, hogy elkezdtem menstruálni súlyproblémáim adódtak, pedig heti öt-hat óra táncórám volt+tesi óra. Ha önkínzással sikerül is fogynom, fél év alatt képes vagyok 10-13 kg-t gyarapodni. Persze ehhez tartozik is, hogy van is étvágyam. A menstruációm néha 3 hetente ismétlődik, néha 35 napot vár (nem tudom, hogy ez mekkora gond.) Olvastam olyan tünetet, hogy fáradékonyság, aluszékonyság... képes vagyok végigaludni úgy tanórát, hogy nem vettem észre, ledőltem a padra és csengetésig fel sem keltem.
Túlreagálhatom a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!